Soalan Lazim

Saya berminat untuk mendapatkan ebook ini, bagaimanakah caranya?
Jawapan : Pertama, anda perlu membuat bayaran, sama ada menggunakan kad kredit / maybank2u / cimbclicks / Paypal dan sebagainya.

Kedua, anda akan menerima link download ebook tersebut sebaik sahaja anda selesai melalui proses pembayaran.

 

Saya tidak berada di Malaysia, bolehkah saya memiliki ebook ini?
Jawapan : Ya Boleh!,

 

Berapa lamakah saya perlu menunggu untuk mendapat email yang mengandungi username & password serta link download ebook tersebut?
Jawapan :  Anda akan mendapat email yang mengandungi link download ebook tersebut dalam masa 24 jam dari masa anda mengisi borang pengesahan bayaran atau selewat-lewatnya 48 jam.

 

Bagaimanakah jika saya tidak menerima sebarang email dari pihak anda selepas 48 jam?
Jawapan : Anda boleh menghubungi kami melalui email di support(at)mudahhamil.com. atau sms ke 0138742100

 

Bolehkah saya mendapatkan buku "Rahsia Mudah Hamil" ini di mana-mana kedai buku di tempat tinggal saya?
Jawapan : Buku "Rahsia Mudah Hamil" ini adalah sebuah buku digital (ebook), ia bukannya buku fizikal. Oleh itu, ia sememangnya tidak terdapat di mana-mana kedai buku berhampiran anda.

 

Apakah itu ebook dan bagaimana bentuknya?
Jawapan : Ebook adalah singkatan bagi "electronic book" , ia adalah sebuah dokumen berbentuk digital yang hanya boleh di buka dan dibaca menggunakan komputer. Ia bukanlah sebuah buku fizikal seperti mana yang anda biasa lihat di kedai-kedai buku.Tetapi saya tidak suka membaca menggunakan komputer, pedih mata dan saya tiada masa untuk duduk berjam-jam di depan komputer.
Jawapan :
Untuk ebook "Rahsia Mudah Hamil" ini, anda boleh mencetaknya dan membacanya pada bila-bila masa yang anda selesa tanpa perlu anda duduk menghadap komputer.

 

Adakah komputer saya memerlukan perisian khas untuk membuka ebook ini?
Jawapan : Tidak, ebook ini adalah di dalam format pdf fail. Selepas selesai mendownload ke dalam komputer, anda hanya perlu klik 2 kali pada fail tersebut dan ia akan terus di buka. Seperkara lagi, komputer anda perlulah mempunyai perisian Adobe Acrobat Reader untuk membuka ebook ini.

 

Bagaimana jika saya tidak dapat mendownload dan membuka ebook tersebut?
Jawapan : Sila maklumkan kepada kami melalui email (support@mudahhamil.com) dan sertakan sekali, secara ringkas, apa masalah atau error yang anda hadapi sewaktu mendownload atau membuka ebook tersebut. Anda juga boleh sms ke 0138742100

 

Saya ada banyak lagi soalan untuk ditanya, siapakah yang boleh saya hubungi ?
Jawapan : Anda boleh menghantarkan email pertanyaan anda kepada support@mudahhamil.com.

 

www.MudahHamil.com