28
Oct
Kaedah Pengambilan Berkesan Set Kesuburan Shaklee Untuk Lelaki Dan Wanita

Sejak kami buat pendedahan tentang potensi besar CoQ10 dan GLA dalam membantu meningkatkan kesuburan, pelbagai respons yang kami terima. Kami dihujani dengan sms ringkas ‘setsubur’, iaitu satu kod khas yang perlu dihantar bagi memudahkan kami memberikan respons dan maklumat ringkas berkaitan dengan set kesuburan shaklee untuk lelaki dan wanita.

Ebook ‘Kaedah Cepat Hamil Dengan GLA & CoQ10setakat ini telah di download oleh hampir 1000 pembaca.
Pastikan anda sudah download Ebook ‘Kaedah Cepat Hamil Dengan GLA & CoQ10 

Set kesuburan Shaklee CoQHealth

Set kesuburan Shaklee CoQHealth

Antara fakta penting dalam ebook tersebut ialah;

- CoQ10 Berkesan Untuk Kesuburan Wanita. Rakaman Video Youtube dari Dr. Vitaly A. Kushnir ini memberikan satu sokongan kuat tentang potensi Set Kesuburan Shaklee Untuk Wanita.

- CoQ10 Juga Berkesan Untuk Kesuburan Lelaki. Satu petikan dari laman News Medical tentang Coenzyme Q10 ini boleh dijadikan sumber rujukan tentang Set Kesuburan Shaklee Untuk Lelaki.

Daripada jumlah 1000 pembaca, berikut adalah beberapa rumusan yang kami boleh berikan tentang latar belakang Pembaca Ebook tersebut.

Mereka terdiri daripada;

1) Pertama kali dengar tentang GLA dan CoQ10.

2) Pernah dengar tentang GLA untuk kesuburan, tapi baru pertama kali dengar tentang CoQ10.

3) Sudah pernah mencuba GLA, tapi belum pernah cuba CoQ10 sebab baru tahu tentangnya.

4) Sedang mengambil kombinasi Set Kesuburan untuk suatu tempoh, tapi kombinasi yang ternyata berbeza daripada cadangan kami. (Bahkan ada yang sedang membuat pengambilan suplemen yang tidak begitu berkaitan dengan kesuburan)

5) Sudah pernah mencuba GLA, tapi tidak membuat kaedah pengambilan GLA yang betul!!. Oh..

6) Bila baca Ebook kami, baru tau tentang CoQ10. Tapi, beli CoQ10 dengan orang lain, malangnya penjual tersebut tak tahu cara makan yang betul CoQ10 untuk kesuburan!!

 

Di sini kami tidak ingin mengulas tentang respon kami terhadap keenam-enam golongan di atas. Cuma kami ingin nyatakan di sini bahawa segala persoalan di atas akan terjawab jika anda download…

1) Ebook #1 – Kaedah Cepat Hamil Dengan GLA & CoQ10 – PERCUMA UNTUK SEMUA

Set Kesuburan Shaklee Untuk Lelaki Dan Wanita

2) Ebook#2 – Kaedah Pengambilan Berkesan GLA & CoQ10 – PERCUMA… TAPI BUKAN UNTUK SEMUA…

Set Kesuburan Shaklee CoQ10

* Ebook #1 akan bantu menjawab persoalan no 1-4.

* Ebook #2 akan bantu menjawab persoalan 5-6… (Tahukah anda bahawa kaedah pengambilan GLA yang tidak betul boleh menyebabkan keguguran dan kaedah pengambilan
CoQ10 yang tidak betul akan memberi kesan besar terhadap keberkesanannya?)

Anda Inginkan Ebook ‘Kaedah Pengambilan Berkesan GLA & CoQ10′ Percuma?

 

Lakukan 3 Langkah Berikut;

=====================

1- Baca Ebook #1 – Kaedah Cepat Hamil Dengan GLA & CoQ10
2- Tinggalkan Komen ringkas di bahagian bawah post ini dengan pandangan ikhlas anda tentang isi kandungan Ebook #1.
3- sms/whatsapp kod < EBOOK2 > ke 013-8804974

Setelah anda lakukan 3 langkah di atas, kami akan nyatakan cara bagaimana anda boleh mendapatkan Ebook ‘Kaedah Pengambilan Berkesan GLA & CoQ10′.

Share/Save/Bookmark

52 Responses to “Kaedah Pengambilan Berkesan Set Kesuburan Shaklee Untuk Lelaki Dan Wanita”

  • Haswane Diana says:

    Sy amat berouas hati terhadap keterangan dan kaedah untuk kesuburan nie…sy ungun mengetahui dgn lebih lnjut lg ttg cara pengambilan set kesuburan tersebut.

    [Reply]

  • hasliza says:

    saya telah membaca e book keluaran mudah hamil sejak dari e-book “rahsia mudah hamil” dan kemudiannya “kaedah mudah hamil dgn GLA & COq10″.. banyak maklumat yg berguna yang saya perolehi dan berguna kepada yg sedang berusaha untuk hamil.

    [Reply]

  • Iryanie Mohd Kassim says:

    Info dan rujukan yang lengkap bagi membantu wanita cepat hamil dengan shaklee

    [Reply]

  • Iryanie Mohd Kassim says:

    Info dan rujukan lengkap bagi wanita yang ingin cepat hamil dengan shaklee

    [Reply]

  • E-book #1 telah membantu saya untuk mengetahui lebih lanjut tentang GLA dan COQ10

    [Reply]

  • ZULHAZMI says:

    ilmu yang sangat informatif teruskan
    menyebar luaskan maklumat ini
    tq

    [Reply]

  • shidah says:

    Pada pandangan saya, jika EBOOK 1 ini dilampirkan sekali dgn testimonial pengguna lagi bagus. untuk memberi keyakinan kepada orang ramai.

    [Reply]

    Abu Jarir Ummu Aisyah Reply:

    Terima kasih atas cadangan tersebut…

    [Reply]

  • Munira Wahab says:

    saya dan suami adalah antara org2 yg belum dikurniakan zuriat slps lbh 5 thn mendirikan rumahtangga. Saya berusia 37 thn dan suami pula 51 thn. Dgn penemuan ini, diharapkan dpt memberikan peluang utk saya bergelar ibu tak lama lg.

    [Reply]

  • shahrani says:

    saya pernah beli buku rahsia mudah hamil, dan telah mencarinya di farmasi… x sangka susah juga nak cari, baru2 ni kami beli produk shaklee tapi x sangka admin ebook ini menjual produk yg sama cuma coQ10 yang tidak di beli, terima kasih kerana memberi maklumat tersebut.

    [Reply]

  • jamil says:

    satu pendedahan yang baik.

    [Reply]

  • kay says:

    sangat berinformasi n semuga bermanfaat wat semua..

    [Reply]

  • alan says:

    Perkongsian maklumat yang berguna disertakan dengan fakta-fakta, jurnal dan case study. Ia dapat meyakinkan pengguna dan pembaca.

    [Reply]

  • Ida Madeha Mahpar says:

    kandungannye sungguh padat dan mudah difahami dan saya berminat utk mengetahui dgn lebih detail cara pemakanan gla dan coqhealth yg betul utk kesuburan

    [Reply]

  • Noor Aini says:

    saya sangat berpuas hati terhadap penerangan yang jelas dalam ebook ini. selepas ini saya ingin cuba untuk mengambil kedua2 suplement shaklee ini mudah-mudahan kami suami isteri dikurniakan cahaya mata yg ditunggu selama ini.. In Sha Allah..

    [Reply]

  • dayang says:

    Maklumat dlm ebook1 memberi Sinar harapan baru buat pasangan yg inginkn ank

    [Reply]

  • shima says:

    ha… sebelum ini saya pernah membeli ebook rahsia mudah hamil dengan anda…dan sekarang saya nak usaha pla untuk ambil shaklee ne…x sangka pla admin pn jual produk ne

    [Reply]

    Abu Jarir Ummu Aisyah Reply:

    Puan refer balik ebook Rahsia Mudah Hamil, bhg vitamin untuk kesuburan tu kami ada terangkan tentang kajian2 bagaimana meningkatkan kesuburan dnegan pengambilan vitamin. Ramai juga pembaca yang email kami tentang cara nak dapatkan vitamin2 tu. Kami just cadangkan supaya dapatkan di mana2 farmasi, walaupun kami tau kebanyakan vitamin di farmasi adalah sumebr sintetik.

    Tapi bila saya study ttg shaklee, baru saya tahu rupanya semua produk shaklee adalah bersumber semulajadi dan organik. Ia adlaah pilihan terbaik

    [Reply]

  • idayu says:

    saya sekarany sedang mencuba set kesuburan shaklee dan info ini sangat berguna untuk saya

    [Reply]

  • azida says:

    info yang sangat berguna.terima kasih membantu kami yang tengah berusaha mendapatkan zuriat.dah 5 tahun berkahwin..

    [Reply]

  • Noriza says:

    maklumat yang sangat jelas..sangat teruja untuk bergelar seorang ibu…berkat doa n usaha..shaklee juga salah satu usaha…

    [Reply]

  • mahani says:

    Salam,terima kasih kerana mendedahkan vitamin shakle baik untuk kesuburan.Saya dah pun makan set subur shaklee seperti yang disyorkan. Cuma saya tak tahu berapa dos yang perlu diambil untuk memastikan cara makan yang betul untuk mengandung.Harap dapat beri pendedahan kepada saya

    [Reply]

  • didiey says:

    Penjelasan yang membuka minda tentang kesuburan secara asas yg kita tidak sedari. Saya inhin mengtahui dengan lebih lanjut

    [Reply]

  • Min says:

    Ebook 1 memberi pendedahan yg hebat tentang produk GLA n CoQ10. Saya berminat utk mengetahui dgn lebih lanjut tentang cara pengambilan set kesuburan ni dgn betul.

    [Reply]

  • sue says:

    Penulisan yang amat jelas mengenai sesebuah produk.terima kasih kerana berkongsi maklumat yang sangat berguna untuk pasangan yang masih belum mendapat zuriat. Bagaimanapun, sekiranya terdapat contoh-contoh/ feedback pengguna produk tersebut sangat membantu dan memberi keyakinan kepada pembaca.

    [Reply]

  • salwah says:

    Saya juga baru menggunakan produk Shaklee tapi tidak mendapat info yang menyeluruh ttg produk tersebut. E-book anda menjawab semua persoalan saya.

    [Reply]

  • hashida says:

    Sebelum ini saya pernah terfikir untuk mencuba produk shaklee, tapi saya tidak tahu yg mana saya perlu ambil..setelah membaca ebook 1 saya lebih yakin untuk mencuba shaklee, semuanya dengan izin Allah..harap dapat kongsikan cara pengambilan yang betul ye..

    [Reply]

  • nor says:

    Info yang berguna untuk semua terutama untuk saya yang memang menghadapi situasi tersebut. tak sangka ada produk yang boleh membantu.

    [Reply]

  • jannah says:

    Pendedahan yang sangat bermanfaat. Rumusan yang sangat padat dan membantu pasangan yang mencari produk terbaik untuk membantu meningkatkan kesuburan.

    [Reply]

  • wadah says:

    E-book 1 memang terbaik..Ia adalah salah satu ikhtiar bagi pasangan yang selama ini masih mencari produk untuk membantu meningkatkan kesuburan.

    [Reply]

  • wadah says:

    e-book 1 memang terbaik..Ia adalah salah satu ikhtiar bg pasang yang masih mencari2 produk untuk membantu meningkatkan tahap kesuburan.

    [Reply]

  • NONI says:

    E-book 1 membantu saya mengenal dengan lebih mendalam tentang CoQ10 dan GLA.

    [Reply]

  • zaza says:

    ebook ini ternyata memberikan fakta sebenar tentang keperluan tubuh seseorang yg ingin hamil.sbg salah seorang pengguna baru shaklee,saya berpuas hati dengan penerangan lengkap yg diberikan melaui ebook ini.

    [Reply]

  • Maizura says:

    Assalam.. Credits to mudah hamil for coming up with this informative articles.. i am one of your subscriber.. i am now consume shaklee product.. GLA really works on me.. before this period saya tak regular sbb saya pengidap PCOS.. baru 2 bln makan GLA period saya dah kembali ke normal cycle.. Alhamdulillah..Dengan izin allah.. Beside gla i also consume COQ10, B COMPLEX, OMEGA and VitaLea..

    [Reply]

    Abu Jarir Ummu Aisyah Reply:

    Alhamdulillah.. Puan Maizura. Kami masih ingat puan. Jiak ada apa-apa soalan, boleh je sms kami ya.

    [Reply]

  • Asri Ahmad says:

    Saya sedang mencuba produk shaklee ini..sudah 4 thn berkahwin inilahkali pertamz kami mencuba… inginkan lebih info…

    [Reply]

  • Zairilas says:

    Terima kasih atas info yang sangat berguna..semoga Allah memberkati usaha kalian berdua aamiiin

    [Reply]

  • Abelle Simon says:

    Informasi yang sangat berguna….memberi sinaran baru kepada yg memerlukan…sgt berminat utk mengetahui lebih mendalam mengenai cara pemakanan GLA dan CoQ Health.

    [Reply]

  • Narizah says:

    Sgt puas hati membaca ebook 1, penjelasan dan penerangan yang mudah difahami
    Terima kasih atas idea utk ikhtiar ini

    [Reply]

  • Abby says:

    Assalamualaikum encik sy nak dapatkan buku ni sbb sy ase beli gla n coQhealth shaklee ni tp tak tahu cara makan yg berkesan.mohon bantuan secepat mungkin

    [Reply]

  • Farah says:

    E-Book 1 memberi harapan kepada kami untuk terus berikhtiar mendapatkan zuriat. Saya amat berminat untuk mengetahui cara pemakanan GLA & CoQ.

    [Reply]

  • Imah says:

    Salam
    E-book 1 memberi maklumat yg baik dan tersusun. Saya mendapat manfaat dengan membacanya.

    [Reply]

  • Fas Sk says:

    E-Book 1 benar-benar memberi maklumat yang lengkap dalam usaha mendapatkan zuriat di samping ebook rahsia mudah hamil.Terima kasih atas info yang sangat bermanfaat ini.

    [Reply]

  • Salam.terima kasih kerana penulisan yang amat menarik dan berinformasi. Melalui ebook ini baru saya tau bagaimana GLA dan Coq10 dpt membantu kesuburan. Memang kali pertama tau pasal coq10. Memang terbaik. Saya sokong usaha murni tuan puan untuk membantu pasangan berusaha mendapatkan zuriat. Boleh saya dapatkan cara pengambilan yg tepat kerana saya juga memang berusaha untuk itu?

    [Reply]

    Abu Jarir Ummu Aisyah Reply:

    Cara pengambilan yg tepat ada saya terangkan dengan detail dalam ebook tersebut. Ebook tu hanya untuk pelanggan2 kami sahaja.

    [Reply]

  • Suriyana says:

    Assalamualaikum… Saya dan suami dah 4 tahun kahwin dan masih belum dikurniakan rezeki anak… baru-baru ini saya dan suami telah cuba iui tapi masih belum Berjaya… saya berminat untuk mengetahui lebih lanjut berkenaan produk Shaklee ini serta cara pengambilannya… Saya telah lama berminat untuk mencuba produk ini tapi komitmen untuk treatment di hospital memerlukan kos yang agak tinggi, menyebabkan saya tangguhkan dulu niat ini… Diharap perkongsian ini dapat memberikan manfaat kepada saya dan tuan puan juga…

    [Reply]

    Abu Jarir Ummu Aisyah Reply:

    Salam, harap puan dapat sms kami ke 013-8804974 untuk sebarang khidmata nasihat ttg pengambilan suplemen

    [Reply]

  • Gia says:

    salam..
    informasi suplemen yg bagus utk kesuburan.. sy perlukan informasi pengambilan yg tepat utk gla n coQHealth..
    Hopefully usaha dan ikhtiar kami akan membuah kejayaan dengan bantuan pihak tuan..

    [Reply]

  • zura says:

    Info yang sgt berguna. Terima kasih kerana berkongsi ilmu. Semoga Allah murahkan rezeki anda.

    [Reply]

  • Norzawani says:

    Terima kasih atas info yang sangat berguna. Saya dah 1O tahun berkahwin tapi masih tidak mempunyai zuriat. Saya kini dah agak berusia. Tapi saya masih berharap dapat dikurniakan cahaya mata. Saya harap tidak terlambat untuk mencuba produk shaklee dan amat berharap pihak tuan dapat membantu saya.

    [Reply]

  • Wati says:

    Berminat dengan ebook untuk hamil

    [Reply]

  • nisa says:

    info yang sangat berkesn.sya ingin tahu lebih lanjut tentg set kesuburan yang mana di ambil dan cara pengambilannya.harap pihk tun dapat ,mbantu kami.

    [Reply]

Leave a Reply

Ebook Percuma
Ebook Rahsia Mudah Hamil
Soal Selidik Kaedah BBT
Ovulation Calculator
Like FB FanPage
wordpress stats plugin