Kenapa kami daftar ahli pengedar shaklee?

Tahukah anda bahawa sebahagian besar vitamin-vitamin yang dibekalkan kepada pihak-pihak farmasi adalah berbentuk sintetik dan sebahagiannya mungkin bersumberkan GMO(Genetically Modified Organism)? Kebanyakannya bukanlah bersumberkan bahan-bahan semulajadi dan organik serta bebas GMO. Yang paling menakutkan adalah apabila saya terbaca artikel di bawah.

daftar pengedar shaklee

 

Artikel tersebut bertajuk ‘Synthetic Vitamins Shown To Increase Cancer’ dan anda boleh download ia dalam bentuk pdf.

Jika anda mengikuti perkembangan kami (Abu Jarir & Ummu Aisyah) di blog ataupun anda merupakan salah seorang pembeli Ebook Rahsia Mudah Hamil, anda akan dapati bahawa dalam Ebook Rahsia Mudah Hamil, kami ada mencadangkan beberapa vitamin yang baik untuk kesuburan. Tetapi, bila ada pembaca yang bertanya kami bagaimana ingin mendapatkan semua vitamin-vitamin tersebut, kami cuma dapat meminta mereka supaya dapatkannya di mana-mana Farmasi dan cuba sebaik mungkin untuk mendapatkan vitamin yang dihasilkan dari sumber semulajadi. Walaupun terdapat beberapa kedai produk-produk organik lain yang menjual vitamin-vitamin organik dan semulajadi, namun kami ragui tentang status halalnya.

Namun, setelah kami diperkenalkan dengan vitamin-vitamin dari Shaklee oleh seorang rakan, barulah kami sedar bahawa produk-produk Shaklee adalah produk yang bermutu tinggi. Vitamin-vitamin keluarannya adalah 100% semulajadi, 100% organik dan 100% bebas GMO. Dalam group-group perbincangan tentang produk Shaklee, kami dapati sebahagian ahli-ahli pengedarnya terdiri dari doktor, ahli farmasi dan nutritionist. Ini menambahkan keyakinan kami terhadap produk Shaklee. Setelah beberapa bulan membuat kajian, akhirnya kami daftar ahli pengedar shaklee dan mula mencadangkan vitamin-vitamin dan suplemen shaklee ini kepada pelanggan kami.

Jika anda daftar ahli pengedar shaklee dengan kami, dengan Ijazah dalam bidang sains pemakanan, kami pasti dapat membantu anda menguasai segala pengtahuan-pengetahuna yang perlu dalam menjalankan perniagaan shaklee. Disamping itu, segala teknik-teknik pemasaran khususnya melalui internet kami akan dedahkan kepada anda.

Semua ahli pengedar shaklee yang berdaftar dengan kami akan dimasukkan dalam satu group rahsia bagi menerima pelbagai bahan-bahan dan perkongsian yang tidak mungkin anda dapt di luar.

Jika berminat, hubungi kami di 013-8804974 untuk maklumat lanjut.

Share/Save/Bookmark